Leifheit 51000 Dry&Clean Raamwasser op Accu

 54,95

Moeiteloos stralen schone vensters zonder strepen en zonder naar beneden druppelend vuil water: De Leifheit vensterzuiger Dry&Clean zorgt in het hele huis voor streepvrije oppervlakken, waarbij na afloop niet meer hoeft te worden gepoetst. Vensters, tegels, spiegels en douchecabines wissen en gewoon met de vensterzuiger afzuigen. De Dry&Clean presteert optimaal in elke positie: druppelvrij zuigt hij zelfs op horizontale oppervlakken en ondersteboven het water restloos van het venster af.

Voor lang gebruik zonder onderbreking zorgt de stand-byautomaat: pas bij contact met het venster schakelt de vensterzuiger van de stroomspaarstand over op maximale zuigkracht en heeft hierdoor met 35 minuten een extra lange looptijd; genoeg voor het reinigen van meer dan 100m² oppervlak. Zo gebeurt het ramen lappen in één keer.

Dankzij het kliksysteem kan de handige vensterzuiger heel eenvoudig met elk van de diverse Leifheit kliksysteemstelen worden verlengd. Daarmee is hij ook voor moeilijk bereikbare oppervlakken zoals hoge vensters, serres of dakvensters de ideale oplossing – gemakkelijk en zonder trap. Met de afzonderlijk verkrijgbare smalle trekmond (17 cm) is de vensterzuiger Dry&Clean in een handomdraai zelfs voor smalle ruiten of opgedeelde ruiten inzetbaar, voor stralend schone vensters in het hele huis – 100% een kwaliteitsproduct van Leifheit “made in Europe”.

  • Moeiteloos streepvrije oppervlakken zonder druppels, zonder poetsen achteraf
  • Zuigt ook horizontale oppervlakken en ondersteboven af
  • Stand-byautomaat voor 35 minuten extra lange looptijd
  • Te combineren met stelen van het Leifheit kliksysteem

Levertijd: Direct leverbaar

Voorraad: 2

Voorraadindicatie: <25

Leverbaar vanaf:

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen

 

Artikelnummer: 4006501510006 Categorieën: , Tags: ,