Rotho Fresh Taartdoos Cool & Wit

 18,95

De taartdoos uit de COOL & FRESH-serie is een onmisbaar keukenaccessoire dat uw taarten, salades en fruit vers en knapperig houdt, zelfs op de warmste dagen.

  • Taartvorm met uitneembare koelmat
  • Afsluitbare deksel
  • Geïntegreerde draagbeugel
  • Voedselveilig plastic
  • Zwitserse merkkwaliteit

Voordelen en mogelijke toepassingen

Als u vaak zelf bakt, kent u het probleem: het zijn niet alleen feestgangers die gaan zweten bij midzomertemperaturen. Ook delicate room- of vlaaitaarten kunnen smelten in de zinderende hitte. Deze veelzijdige taartdoos wordt geleverd met een taartvorm met een verwijderbare koelmat – plaats deze een paar uur in de vriezer voor gebruik, zodat uw zoete creaties urenlang goed gekoeld blijven. De taartdoos is ontworpen met het oog op gemak en kan worden omgevormd tot een gewone taartbutler wanneer de koelmat wordt verwijderd, wat een praktische oplossing biedt voor het vervoeren van gebakken goederen naar evenementen zoals verjaardagsfeestjes of barbecuebijeenkomsten.

Productkenmerken

Een uitneembare koelmat is geïntegreerd in de bodem van de cakevorm, die u enkele uren in de vriezer legt voor gebruik – dit houdt de inhoud urenlang goed gekoeld. De COOL & FRESH cake box heeft verschillende functies die hem tot een praktische keukengenoot maken. De afsluitbare deksel zorgt voor veilig transport, voorkomt dat uw zoete lekkernijen uitdrogen en beschermt ze tegen onverwachte smaaktesten door huisdieren of insecten. De geïntegreerde draaggreep zorgt voor eenvoudig transport met één hand, zelfs wanneer de doos vol is. Het gebruikte plastic is vaatwasserbestendig en vrij van schadelijke stoffen zoals BPA. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, de COOL & FRESH cake boxes worden een onmisbare keukenhulp voor degenen die graag zoete kunstwerken bakken!

Levertijd: Direct leverbaar

Voorraad: 3

Voorraadindicatie: 0

Leverbaar vanaf:

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen

 

Artikelnummer: 7610859152510 Categorieën: , Tags: ,