Viquel VI-098253-12 Herbruikbaar Gelaatsscherm Tegen COVID 19

 6,95

Volg voor het uitpakken de volgende stappen; 1. Handen wassen met water en zeep of hand gel gebruiken 2. Plaats het montagebandje in de inkepingen op het gelaatsscherm. 3. Klem het rechterdeel van het montagebandje op de hoofdband 4. Klem het linker deel van het montagebandje op de hoofdband 5. Doe de hoofdband om en pas je de maat aan.

Na gebruik wordt aanbevolen om het scherm grondig te reinigen met een desinfectiemiddel en op te bergen. Controleer regelmatig de staat van het scherm. Als een van de hoofdbanden beschadigd is (scheur, breuk) of het gelaatsscherm is beschadigd (scheur, krassen), moet het vizier worden weggegooid en vervangen. Voor het beste resultaat moet met het gelaatsmasker ook een mondkapje gedragen worden. Dit gelaatsscherm is alleen gemaakt voor COVID-19 bescherming. Dit gelaatsscherm is niet voor algemeen gebruik en mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan bescherming tegen COVID-19.

Het beschermt de gebruiker tegen grote druppels die direct na een hoest worden uitgestoten door een persoon in de buurt die naar het scherm kijkt maar beschermt niet tegen deeltjes die in lucht blijven hangen. Dit gelaatsscherm is een aanvulling op een adequate bescherming van de luchtwegen. Houd rekening met de RIVM regels met betrekking tot afstand houden, zelfs bij het dragen van een mondmasker en gelaatsscherm; Was uw handen regelmatig met water en zeep of hand gel. Hoest, niest in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Schud geen handen. Raak je gezicht niet aan. Desinfecteer regelmatig je woon- en werkomgeving.

Levertijd: Voorradig 3 – 5 werkdagen

Voorraad: 0

Voorraadindicatie: <25

Leverbaar vanaf:

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen

 

Artikelnummer: 3135250982534 Categorieën: , Tags: ,