Rowenta RR8275 X-Plorer Serie Robotstofzuiger Zwart/Blauw

 306,95

Rowenta RR8275 X-Plorer Serie robotstofzuiger
De Rowenta X-Plorer robotstofzuiger, die betrouwbare technologie combineert met zeer efficiënte reinigingsprestaties, is een handige schoonmaakoplossing die jouw hele huis met totaal gemak dekt. Deze automatische stofzuiger die overal stofzuigt, combineert geavanceerde sensoren om botsen en ongelukken te voorkomen met een 4in1 reinigingsactie: twee zijborstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen, een turboborstel voor grondige reiniging van haar en pluisjes, een betrouwbare motor voor hoge zuigkracht en het Aqua Power-systeem om oppervlakken schoon te dweilen. Bovendien is hij uitgerust met drie navigatiemodi – Auto, Auto Express en Wall-Follow – om zelfs complexe gebieden schoon te maken, stof langs muren en plinten te verwijderen, en meer. De krachtige lithium-ionbatterij biedt een indrukwekkende autonomie tot wel 150 minuten. Ten slotte is deze robotstofzuiger zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk: eenmaal verbonden met de app, plan en personaliseer je eenvoudig jouw reiniging, waar en wanneer je maar wilt. Het is zelfs compatibel met spraakgestuurde assistenten!

  • Veilige en eenvoudige navigatie: Automatisch navigatiesysteem met een slimme combinatie van infrarood-, bumper- en valsensoren om obstakels te vermijden en te voorkomen dat de robot naar beneden valt. 
  • Efficiënte reinigingsprestaties: Uitgerust met een turboborstel, een gemotoriseerde centrale borstel, om groter stof en vuil op te ruimen. 
  • Aqua Power Systeem: Dweilt de vloer tijdens het stofzuigen, om zelfs de fijnste deeltjes te verwijderen.
  • Totale connectiviteit en veiligheid: Een gratis app (iOS en Android) die compatibel is met spraakbesturingssytemen zoals Amazon’s Alexa en Google Assistant, met gegevens volledig beschermd en opgeslagen in Europa.
  • Reiniging op alle vloeren: Deze robotstofzuiger kan ook schoonmaken op tapijten en vloerkleden die tot 15 mm hoog zijn.
  • 3 Reinigingsmodi: Maak complexe gebieden schoon of gebruik een specifieke modus voor het schoonmaken langs muren en plinten. 
  • Krachtige batterij: Dankzij een duurzame lithium-ion batterij kan de robot tot 150 m2 schoonmaken met één oplaadbeurt.
  • Repareerbaar product: Een repareerbaar product, 10 jaar lang, als onderdeel van Rowenta’s inspanningen om het milieu te helpen beschermen en afval te verminderen. 

Levertijd: Voorradig 2 – 3 werkdagen

Voorraad: 0

Voorraadindicatie: <25

Leverbaar vanaf:

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen

 

Artikelnummer: 3221616022089 Categorieën: , Tags: ,