Philips HR2041/00 3000 Series Blender Wit

 41,95

DePhilips HR2041/00 3000 Series blender

  • Het uitgekiende ontwerp is zowel ergonomisch en robuust als modern en stijlvol, van een formaat dat in elke keuken past. De vorm van de kan houdt makkelijk vast en de draaiknop zorgt voor eenvoudige bediening.
  • Het unieke ProBlend-systeem is een perfecte combinatie van 3 technologieën, speciaal ontworpen om binnen slechts 45 seconden tot een glad mengsel te komen zonder klontjes. De krachtige motor van 450 W zorgt ervoor dat al uw ingrediënten gelijkmatig gemengd worden, terwijl het innovatieve mes speciaal is ontworpen om het snijoppervlak te maximaliseren. En als kers op de taart is de kan uitgerust met unieke ribben om de ingrediënten voortdurend terug te leiden in de maalstroom.
  • Gebruik de pulsstand van het ProBlend-systeem om ijsklontjes in slechts 45 seconden te vermalen. Perfect voor uw favoriete koude drankjes en smoothies en geweldig voor een bijzonder toetje.
  • Maak uiteenlopende drankjes en bereid de ingrediënten van uw favoriete maaltijd snel voor met de 1 snelheden en pulsstanden waar u uit kunt kiezen. Gebruik voor ingrediënten als kruiden, specerijen en groenten, voor het malen van koffie en zelfs voor het vermalen van ijs voor het maken van een heerlijke koude smoothie.
  • Kan tot 5 drankjes maken (uitgaande van een glas van 200 ml) dankzij de effectieve capaciteit van 1 l
  • Download de NutriU-app en vind meer dan 200 ideeën voor het maken van uw favoriete drankjes, maaltijden en snacks met uw nieuwe blender. Gezond koken hoort eenvoudig te zijn en naar meer te smaken. Daarom biedt de NutriU-app verschillende gezonde alternatieven voor uw favoriete gerechten. Van gezonde chocoladetoetjes to hoofdmaaltijden vol voedingsstoffen, we maken onze recepten gezond, zonder iets af te doen aan een heerlijke smaak.
  • De speciale MTP-sensor (Motor Thermo Protection-sensor) is ontworpen om te voorkomen dat de motor oververhit en beschermt tegen overspanning tijdens het gebruik.
  • De duurzame roestvrijstalen messen blijven langer scherp en vrij van roest en aanslag
  • De blender heeft zuigvoetjes die stabiliteit geven en ervoor zorgen dat hij niet trilt tijdens het gebruik
  • Kleur: wit

Levertijd: Voorradig 1 – 2 werkdagen

Voorraad: 0

Voorraadindicatie: <25

Leverbaar vanaf:

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen

 

Artikelnummer: 8720389001260 Categorieën: , Tags: ,