NutriBullet Max Blender Zilver/Zwart

 163,95  149,95

NutriBullet Max blender
Het complete systeem met smakelijke recepten en one-touch Smart Technology, die u helpen op weg naar een gezondere levensstijl. Deze gloednieuwe toevoeging aan de NutriBullet-familie voegt nog meer extraction power, meer gemak en meer functionaliteit toe aan de originele NutriBullet. Met een ongelooflijk krachtige 1200-watt motor kan de NutriBullet 1200 Series zelfs de hardste ingrediënten verpulveren om de verborgen voeding vrij te maken uit uw voedingsmiddelen. Met de ingebouwde Smart Technology controleert de NutriBullet 1200 Series automatisch de snelheid van de extractie. Met één druk op de Smart Technology Mode knop activeert u de voedingsextractie cyclus. De automatische cyclus van de Smart Technology Mode bouwt geleidelijk de snelheid en kracht op om volledig voedsel af te breken en wordt vervolgens automatisch uitgeschakeld zodra het extractieproces voltooid is.

  • Power base:de power base is de motor van de NutriBullet. Stop de stekker in het stopcontact, plaats debeker op de1200 Watt base en druk de beker naar beneden. Geen knoppen om in te drukken en geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen om te lezen. Snel en simpel!
  • Extractie mes:het unieke design van dit mes, gecombineerd met de exclusieve Cyclonic Action, genereert de kracht om hardnekkige zaden, dikke stengels en schillen gelijkmatig en snel te verpulveren waardoor alle vitamines vrijkomen. Het mesblad is gemaakt van roestvrij staal en hoeft nooit te worden geslepen.
  • Hoge beker met handvat:in deze hoge beker met handvat (930ml) maakt u twee of meer eenheden tegelijk! En met de meegeleverde flip-top deksel kunt u uw smoothie of shake eenvoudig meenemen.
  • Hoge beker en antislip grip:in deze hoge beker (930ml) maakt u twee of meer eenheden tegelijk!
  • RVS reisbeker en antislip grip:de RVS reisbeker (820ml) houdt uw shakes maximaal 8 uur lang koud en is daarom ideaal om mee te nemen. De meegeleverde antislip grip zorgt er voor dat de reisbeker makkelijk in de hand ligt en u geen koude handen krijgt.
  • Flip-top deksels:met de meegeleverde flip-top deksels kunt u uw smoothie of shake eenvoudig meenemen
  • 2 drinkringen:draai de drinkring op uw beker voor extra drinkgemak
  • Gebruiksaanwijzing en receptenboek: bij de NutriBullet ontvangt u een gebruiksaanwijzing waarmee u op weg geholpen wordt in het maken van de allerlekkerste en gezondste sappen en smoothies
  • Kleur: zilver/zwart
  • Vermogen: 1200 Watt

Levertijd: Direct leverbaar

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen

 

Artikelnummer: 8717931725422 Categorieën: , , Tags: ,