Melitta 1023-06 Easy Therm Koffiezetapparaat Zwart

 66,95

Melitta 1023-06 Easy Therm koffiezetapparaat
De Melitta Easy Therm was altijd al een goed koffiezetapparaat met een handige warmhoudkan. Voor de nieuwe versie van onze bestseller in het segment filterkoffiezetapparaten zijn we nog een stap verder gegaan en hebben we het design gemoderniseerd. Maar niet alles draait om het uiterlijk. We hebben ook het nieuwe waterreservoir gebruiksvriendelijker gemaakt. Dankzij het nieuwe design is het waterpeil nu ook vooraan zichtbaar.

Warmhoudkan met doorloopdeksel die met één hand kan worden bediend
Gedaan met het deksel vast- of los te draaien. Hier is het Melitta Easy Click-deksel! Druk gewoon op de zijvergrendelingen om het deksel van de kan te nemen of terug te plaatsen. Tijdens het koffiezetten loopt de koffie door het gesloten deksel rechtstreeks in de warmhoudkan, klaar om uit te schenken. Je moet het deksel alleen verwijderen om de kan te vullen met water of te reinigen.

Uitneembare zwenkfilter met druppelstop
Dankzij de uitneembare zwenkfilter kunnen gebruikte koffiefilters eenvoudig worden verwijderd. De filterhouder is bovendien vaatwasbestendig. De geïntegreerde druppelstop voorkomt dat er koffie uit de filter lekt.

Transparant waterreservoir met duidelijke waterpeilaanduiding
Om te zien hoeveel kopjes je nog kunt zetten met het resterende water, hoef je het koffiezetapparaat niet meer te verschuiven. Het waterreservoir is transparant en het waterpeil is gemakkelijk zichtbaar vanaf de voorkant.

Plaatsbesparend design
Dankzij zijn plaatsbesparende design past de Easy Therm gegarandeerd in zelfs de kleinste keuken.

Automatische uitschakeling
Een hectische ochtend? Geen probleem voor de Easy Therm. Hij schakelt zichzelf uit na 40 minuten, als je dat ooit eens zou vergeten.

  • Melittakoffiefilters 1×4
  • Verlichte aan-uitknop
  • 8 kopjes (1 liter)
  • Vermogen: 1050 Watt
  • Kleur: zwart

Levertijd: Voorradig 2 – 3 werkdagen

Voorraad: 0

Voorraadindicatie: 25>

Leverbaar vanaf:

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen