Melitta 1017-09 Enjoy Koffiezetapparaat Zwart/Rood

 62,95

Melitta 1017-09 Enjoy koffiezetapparaat
MetEnjoy geniet u nog meer van uw koffie: de moderne vormgeving en goed doordachte functies zoals de gepatenteerde AromaSelector bieden u een uitstekende productkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Gepatenteerde AromaSelector
Met de gepatendeerde AromaSelector van Melitta kan de smaak van de koffie ingesteld worden met één draai aan de knop. Zo kan iedereen altijd genieten van zijn favoriete koffie: sterke koffie‘s-ochtends om wakker te worden of milde koffie‘s-middags om zalig van te genieten. De AromaSelector zorgt voor een optimale smaak, heel eenvoudig en zonder dat de hoeveelheid water of koffie aangepast hoeft te worden.

De zwenkfilter en glaskan zijn vaatwasserbestendig
Gemakkelijk te reinigen: De uitneembare filterhouder met geïntegreerde druppelstop en de glaskan zijn gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser.

Uitneembare zwenkfilter met druppelstop
Handige bediening: De filterhouder met geïntegreerde druppelstop kan gemakkelijk uit het koffiezetapparaat worden genomen. Het is dus bijzonder gemakkelijk om de koffiefilter in de houder te plaatsen en te vullen.

Automatische uitschakeling
Vergeten de koffiemachine uit te zetten? Geen probleem, de voorgeprogrammeerde Auto-Off-functie schakelt uw koffiemachine automatisch uit, waardoor u energie bespaart.

Doorzichtig waterreservoir met schaalverdeling voor het aantal kopjes
Het grote, doorzichtige waterreservoir met duidelijke schaalverdeling voor het aantal kopjes kan heel gemakkelijk worden gevuld met de juiste hoeveelheid water.

  • Gepatenteerde AromaSelector
  • Zowel de zwenkfilter als de kan zijn vaatwasserbestendig
  • 10/15 kopjes
  • Compatibel met Melittakoffiefilters 1×4
  • Vermogen: 850 Watt
  • Kleur: zwart/rood

Levertijd: Voorradig 2 – 3 werkdagen

Voorraad: 0

Voorraadindicatie: 25>

Leverbaar vanaf:

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen