Leifheit 55261 Classic Mop met Steel en Emmer 12L Assorti

 14,95

Leifheit 55261 Classic mop set
Een bijzonder praktische mop! De sterk absorberende viscosevezels nemen veel water en vuil op. Heel handig is de pers, waarin je de mop heel gemakkelijk kunt uitwringen – zonder vies water aan je handen, zonder bukken. Je handen blijven droog en je rug wordt gespaard. En je kunt zo sneller en efficiënter schoonmaken. De flexibele beweeglijke viscosestroken van de mopkop komen ook in de hoekjes – dat zorgt voor gegarandeerd grondig schoonmaken. De set bestaat uit een Classic mop van viscose met een driedelige steel, een emmer van 12 liter en de Classic mop-pers voor het uitwringen. En dezeset heeft nog meer te bieden: ook het design is fraai en bijzonder. Het is een gelimiteerde editie, de ’60 Years Edition’ ter gelegenheid van 60 jaar Leifheit, helemaal on trend in de kleuren grijs/lagoon, grijs/roze en grijs/blauw.

  • Hoge water- en vuilopname, maakt grondig schoon, ook in de hoekjes, dankzij de sterk absorberende flexibele viscosevezels.
  • Complete set voor gemakkelijk en snel schoonmaken, met Classic Mop viscose met 3-delige steel, 12-liter-emmer en Classic opzet-pers
  • Praktische opzet-pers voor poetsen zonder vuil water aan je handen en zonder bukken
  • Inhoud emmer: 12 liter
  • Limited Edition in de kleurencombinatiesgrijs/lagoon, grijs/roze en grijs/blauw
  • U kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige uitvoering

Levertijd: Direct leverbaar

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen

 

Artikelnummer: 4006501552617 Categorieën: , Tags: ,