HG Wasmiddel Zwarter Dan Zwart 500gr

 8,95

HG Wasmiddel Zwarter Dan Zwart 500gr

HG zwarter dan zwart speciaal wasmiddel voor de donkere was maakt donker textiel dat vaal is geworden weer als nieuw. Het product voorkomt ook dat vezels zich ophopen en dat pillen ontstaat. Het zogenaamde pillen van textiel wordt veroorzaakt door samenklitten van deze minuscule vezeltjes. Als zwarte of andere donker textiel geen aparte wasbehandeling krijgt, zal het door het dragen, wassen en de wasdroger vaal worden. Vaalheid van textiel ontstaat doordat duizenden kleine vezeltjes zich losmaken uit de stof. Deze minuscule vezeltjes zorgen ervoor dat u niet meer direct op de stof kijkt, maar dat het zicht op de stof wordt vertroebeld. Het visuele effect van deze vertroebeling is vaalheid. Goed voor ongeveer 6 (hand)wasbeurten.

Textiel weer donker maken met de wasmachine.De dop van HG zwarter dan zwart speciaal wasmiddel voor de donkere was is te gebruiken als maatbeker. Vul deze maatbeker tot maatring 80ml en voeg dit toe aan het hoofdwasmiddelbakje. Voeg geen andere wasmiddelen toe en start het hoofdwasprogramma op 60°C. Indien gewenst kan er wel een wasverzachter worden toegevoegd in het wasverzachterbakje.

Textiel weer donker maken via de handwas
De dop van HG zwarter dan zwart speciaal wasmiddel voor de zwarte was is te gebruiken als maatbeker. Vul deze maatbeker tot maatring 25ml en los de inhoud op in 5 liter handwarm water. Laat vervolgens het wasgoed minimaal 3 uur inweken en daarna voorzichtig uitspoelen handwarm water. Het wasgoed uitknijpen, eventueel centrifugeren en daarna laten drogen.

Levertijd: Direct leverbaar

Voorraad: 3

Voorraadindicatie: <25

Leverbaar vanaf:

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen

 

Artikelnummer: 8711577096410 Categorieën: , Tags: ,