Graphite Bouwstofzuiger 1500w Voor Droog En Nat Vuil Incl. Hulpstukken 40L Tank 3 Standen Schakelaar Grote Duw Hendel

 282,95

Graphite: Welkom in de wereld van mogelijkheden!
Graphite heeft een breed aanbod van elektrisch gereedschap en accessoires, gemaakt met geavanceerde renovatie, bouw- en houtbewerking banen in het achterhoofd.
Amateurs en professionals vinden hier de oplossingen die nodig zijn in het boren, knippen, zagen, slijpen en schuren en nog vele andere toepassingen met veel gebruikte materialen, zoals beton, baksteen, karton, gips, hout, glazuur, keramiek, glas, kunststoffen en diverse metalen.
Graphite producten zijn ontworpen voor zwaar gebruik.
We raden dit merk aan voor veeleisende knutselaars en professionals die meer verwachten en minder willen uitgeven.

Graphite geeft standaard 2 jaar garantie. Uiteraard geld de garantie niet op slijtage en garantie is alleen geldig mits het artikel gebruikt wordt waar het voor bedoeld is.

Bouwstofzuiger 1500w Voor Droog en Nat vuil, Incl. Hulpstukken, 40L Tank, 3 standen Schakelaar, Grote Duw Hendel

GRAPHITE professionele werkplaatsstofzuiger met 1500 W motor is ontworpen voor het snel en efficiënt verwijderen van afvalmateriaal dat tijdens werkplaatstaken wordt geproduceerd. Stofzuiger met grote 40 liter roestvrijstalen tank kan worden gebruikt voor nat en droog gebruik. Dankzij de grote zuigkracht van 18 kPa en de zuigslangtip met een diameter van 35 mm kan de stofzuiger verschillende soorten afval verwijderen. De stofzuiger kan ook als blower worden gebruikt. Bovendien is het apparaat uitgerust met een zwevend veiligheidsventiel voor nat bedrijf en een aftapplug voor vuil water. Grote aangedreven achterwielen en ondersteunde voorwielen zorgen ervoor dat het apparaat veilig in moeilijke omstandigheden kan bewegen. Verbindingscontact in de stofzuiger maakt het mogelijk om extra elektrisch gereedschap aan te sluiten met maximaal vermogen 2000 W. Met de schakelaar met drie standen kunt u de stofzuiger starten met een aangesloten werktuig of deze bedienen als een stand-alone apparaat. Het apparaat is uitgerust met metalen buis met verstelbare lengte. Vervangende werktips worden opgeslagen in de toolbasis. De stofzuigerset bevat ook: zuigslang, werktips, telescopische pijp, stofzak, schuimmembraan, filter, netsnoerhangers en adapter. Naleving van Europese normen is bevestigd met CE-certificaat.

Levertijd: Direct leverbaar

Voorraadindicatie: <25

Leverbaar vanaf:

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen

 

Artikelnummer: 5902062024350 Categorieën: , Tags: ,