Over ons

Het leek ons wel eens een leuk idee om jullie een kijkje in onze keuken te geven. Het gezicht achter de webwinkel. Het is natuurlijk erg makkelijk om vanuit je luie stoel je bestelling te plaatsen, het persoonlijke contact is er niet vandaar deze blog.

Wij zijn wij?

Wij zijn Michael & Sharon Schijns getrouwd en woonachtig in Brunssum Zuid Limburg. Michael is 38 jaar oud en Sharon is 35 jaar oud. Trotse ouders van 3 kinderen en runnen deze shop naast onze vaste banen. Michael is Service Adviseur bij Wealer een VW, Audi, Seat, Skoda en bedrijfswagen dealer en Sharon werkt als business officer bij BCT.

Een plaatje bij het praatje.

Ons concept.

Het idee voor een webshop is vorig jaar ontstaan, het ondernemen zat ons in het bloed, koken doen we graag en zochten een concept waarmee we de klant een zeer uitgebreid product aanbod konden bieden zonder de deur uit te hoeven gaan. We hebben steeds minder tijd om de stad in te gaan voor te winkelen. Daarnaast zie je vaak dat een winkel niet alles heeft.

Wie doet wat?

Michael houdt zich samen met een aantal externe partners bezig met het design van de website, orderafhandeling, klantenservice en alle technische zaken rondom de shop. Sharon doet de administratie en ook een deel klantenservice. Samen doen we de inkoop en onderhouden we de scocial media kanalen Facebook en Instagram.

Tenslotte.

We hopen dat jullie deze blog leuk vonden, heb je een vraag stel ze ons dan gerust. Verder wensen we jullie veel shop plezier in onze winkel. Heb je tips of zoek je iets speciaals laat het ons dan weten.

Groetjes Michael en Sharon

De waardering van www.mykitchenneeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 531 reviews.